Inschrijven

Normaal gesproken zijn rond deze tijd (februari) de open dagen en informatieavonden op de scholen in Dongen.
Op deze dagen kunnen ouders en kinderen de scholen leren kennen: de sfeer op de scholen proeven.Helaas kunnen we dit in verband met de coronamaatregelen niet door laten gaan.
Wij begrijpen dat u het als ouder toch belangrijk vindt om onze school te leren kennen voordat u uw keuze maakt.Daarom is het altijd mogelijk om samen met uw kind een kijkje te komen nemen bij ons.
Om een afspraak te maken mag u contact op nemen met Helmi Jansens: helmijansens@bs-achterberg.nl.Als u uw keuze al heeft gemaakt, of als u de school al kent, kunt u ook via de mail een inschrijfformulier aanvragen.

Overblijven op IKC Achterberg

U kunt uw kind inschrijven via

In deze brief  informatiebrief Kinderstralen IKC Achterberg vindt u meer informatie.
Kijk ook eens op de website van Kinderstralen www.kinderstralen.nl
Voedselbeleid Kinderstralen