Leerlingenraad Achterberg

2021-2022

Hoi ik ben Lena, ik ben 8 jaar zit in groep 4-5 en mijn hobby’s zijn: tekenen, knutselen, voetballen, zwemmen, leren, spelletjes spelen en knuffelen. Ik wou in de leerlingenraad omdat ik altijd goede ideeën heb en andere kinderen wil helpen.

Ik ben Bo. Ik ben 8 jaar. Mijn hobby’s zijn hockey, tekenen en geschiedenis. Ik zit in groep 5. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik het leuk vind om op gesprek te gaan.

Ik heet: Janne Rombouts
Ik wilde in de leerlingenraad omdat: ik wil de school helpen
Mijn hobby’s zijn: dansen en voetballen
Ik wil later worden: modeontwerper
Ik zit in groep: 6a

Naam: Tess Snijders
Groep: 6b
Hobby’s: Tennissen, zingen en trompet spelen
Later wil ik worden: uitvinder of kleuterjuf
Waarom in de leerlingenraad: omdat ik vond dat er dingen veranderd kunnen worden en om de school bij die dingen te helpen.

Ik ben Mette.
Ik kom uit groep 7a en ik wou in de leerlingenraad omdat ik veel ideeën heb en ik wil ze ook van andere horen. En ik wil later astroloog worden.

Ik ben Bo. Ik ben 10 jaar en ik zit op handbal. Mijn hobby’s zijn handballen en lezen. Ik wil later prof handballer worden. Ik wou in de leerlingenraad omdat ik nieuwe ideeën wil rondbrengen.

Ik ben Feline,
en ik wil graag de school een handje helpen. Ik zit in groep 8. Ik wil later dierenarts of modeontwerper worden. Mijn hobby’s zijn: dingen ontwerpen en hockeyen.